Om livsbejakande och lyckan i en klänning

Så livsbejakande. Så skrev någon till mig igår efter att jag bubbligt öst ur mig om fina möten hos Hanna. Berättat om hur mycket jag skrattat under kvällen, smittad av Emily. Om hur någon svarade: jag mår bra, men när just du frågar känns det som om jag ska börja gråta. Och jag tänker att det måste vara den finaste formen av bekräftelse.

Och en sen promenad hem i ljummen sensommar med lillebror bredvid. Prat om liv och barn, kärlek och skapande. Och illustratören som sa Ja, jag vill så gärna visualisera bilderna till din bok. Jag gör moodboards, antecknar ord och meningar i telefonen. Om att vara barn i ett varannanveckaliv. Så som hon, Lo.

En sommar snart slut. Den fylldes av skratt och gråt. närhet, sommarprat och vin på klippor. Barnen nära. Långt borta. Ett möte som rubbade min balans en aning, på verkligt djup. Det fick mig att tänka på distans och längtan. Hur distans för mig inte är ett avstånd som går att mäta, utan något som händer, medvetanden emellan.

Kanske ville jag också berätta om klänningarna. Hur orimligt glad jag är över att den gula äntligen blev min. Men genom en krånglig väg via min dotters kompis mamma, Tradera, en story på instagram och en sample sale hos Totême. Ibland tar saker och ting verkligen omvägar för att falla på plats ❤

Men som någon också sa. Man ska inte underskatta det som gör en glad.

Och de ljuvligt varma kvällarna med middag på klippor med nära vän. Den känslan tar jag med mig in i hösten nu.

Kram till dig där du är ❤

2 reaktioner till “Om livsbejakande och lyckan i en klänning

  1. Härliga Nanna!
    Jag blir så glad när jag läser det du skriver.
    Du har en fantastisk förmåga att uttrycka känslor i ord.
    Känslor som jag många gånger känner igen hos mig eller någon som står mig nära.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s