I samarbete med Akind

Detta inlägg är ett reklamsamarbete med Akind.

När jag fick frågan om jag ville göra ett samarbete med det nystartade smyckemärket Akind blev jag så himla glad. Jag gör nästan inga samarbeten längre, men just detta kändes rätt och som jag.

Akind skapar handgjorda smycken av hållbara material,  god kvalitet men aldrig på bekostad av miljömässiga och etiska principer. Alla smycken är gjorda av 100% återvunnet 14K massivt guld, vilket gör att de inte oxiderar eller blir missfärgade. Smyckena är designade i Stockholm och produceras i Andalusien i Spanien. Här görs allt förhand av ett tredje generationens familjeföretag. 

Akind använder sig av lab-odlade diamanter, vilket innebär att de odlas hållbart över marken istället för under, och på så sätt bara kräver en bråkdel av resurserna. Du kan likna det med plantering av ett träd i ett växthus i jämförelse med att driva upp det i skogen.

Smyckena är rena och enkla men samtidigt lyxiga, precis så som jag vill ha de få smycken jag bär. Min favorit är den här tunna ringen med en liten svart diamant. Jag tycker så mycket om att bära den både till vardags och när jag vill känna mig extra fin. Till klänning eller hemma till tights en vanlig måndag.

Tidlös och minimalistisk. Är så sugen på att komplettera med en twist ring, tänk vad fint ihop.

Kvalitet är Akinds mantra.

Ett sånt här smycke är ju mer av en investering  som håller livet ut, än något snabbt billigt trendigt du köper utan eftertanke. Jag tror at det är så vi behöver tänka mer och mer. Att spara och längta efter att köpa det där extra som vi sedan kommer att älska och vårda så mycket längre ❤

2 reaktioner till “I samarbete med Akind

  1. Superfin! Kanske skulle vara en fin tioårs ring? 🙂 Så viktigt och bra med hållbar produktion, håller verkligen med dig ! Du har så fina kläder också, nyfiken var du köpt svarta klänningen och gröna skjortan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s