Vitsippor och drömmar med storebror

Den här söndagen började på ett alldeles särskilt fint vis. Jag och storebror packade med oss kaffe och mackor och cyklade till skogen. Där klättrade vi upp på en kulle och åt frukost med sol i ansiktet, fågelkvitter och nära prat. Bara han och jag. På vägen hem cyklade vi en extra runda, stannade vid vägkanten och plockade vitsippor och hägg.

Och nu doftar det ljuvligt i mitt kök. Jag dricker resten av kaffet och arrangerar blommorna i en vas, samtidigt som jag inser hur sällan jag gör detta nu för tiden. Saknar den där trädgården jag drömmer om. Målbilden med alltihop. Det pratade vi också om på cykelturen. Vi har så lätt att drömma oss bort tillsammans, han och jag. Storslaget, detaljerat och fantasifullt.

Titta så gulligt. Det enkla är ofta det finaste, eller hur?

Och. Vill säga tack för all fin pepp kring barnboksdrömmen och planen. Det gör mig så glad och varm att veta att ni är med mig på den lilla resan.

Nu ska jag packa ihop oss för en eftermiddag med grill och lek i kusinernas trädgård. Hoppas du har det fint där du är.

Kram ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s