Ingen vanlig fredag

 

Processed with VSCO with f2 preset

Om det här hade varit en vanlig fredag hade jag hämtat hem mina barn nu. Pussat och kramat dem länge. Bakat hemgjord pizza, krupit upp i soffan med något snacks och läst nya KP. Vi hade hämtat igen all tid och pratat om veckan som gick. Skolan och kompisar, tänder som växter, våren som kommer, om tiden nu och allt den rymmer. Och imorgon hade vi vaknat tätt ihop och ätit lång frukost och planerat dagen.

Men idag är ingen vanlig fredag, för jag är fortfarande sjuk och barnen är hos pappan. Det är tomt som attan, men jag ser ändå en ljusglimt. Det känns som om energin håller på att återvända, som om jag kan strosa fritt på gator och gå till affären själv snart. Och allt det där ovanför ska jag göra med barnen de luxe sen.

Innan jag säger kram och fin helg, så vill jag tipsa om att läsa Lina Scollin Asks krönika:

Allt jag längtar efter är en grå måndag

Och när ni har läst den tipsar jag om en sång att vrida upp på fredagen och vara så nära era nära som ni kan

En reaktion till “Ingen vanlig fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s