Sparat på instagram

Jag är högst medveten om att det pågår en kris utanför, att människor kämpar för livet, för att rädda liv, för att klara sin vardag. Jag funderar mycket själv på hur jag ska klara mig och hur jag kan hjälpa till när jag är frisk. I min hjärna ryms inte så mycket annat just nu, men en liten paus in emellan måste jag ha för att få syre. Drömma en liten stund om något som var innan, bortom eller kanske efter.

Jag  har inte haft den här typen av inlägg innan, men tänker att det ska bli något kontinuerligt. Tycker själv om att ta del av vad andra får inspiration av så nu delar jag vidare vad jag sparat på instagram på sistone. Hoppas ni gillar ett sådant inslag.

1. Tycker den här bilden är så fin av mor och dotter. Men sparade bilden framför allt eftersom den påminner om vilken sorts blus jag längtar efter. Just den här finns hos @missragtime och är lite för dyr för mig, men om du har tips på något liknande eller annat fint som du tror att jag skulle gilla så får du mer än gärna tipsa!

2. @shopdoen postade den här bilden av Julia Roberts 1991, fastnade för ljuset och det avskalade. Så vackert fridfullt naturligt.

3. @jessicasilversaga har skapat denna vackra klänning för @babes_in_boyland och @lindaeliassoncom på temat vår/sommarbröllop. Ska bli otroligt spännande att se mer av detta.

4.  Skor hos @miksajo.store – är så sugen på de gula eller beiga. Förblir nog en dröm, men drömma kan man alltid.

5.  Hjärta på den här vackra buketten från @swallowsanddamsons – gud vad jag längtar efter att få gå loss på ett självplock i sommar…

6. En så vacker samling hos @sofia_wood

7. Även ostronen kommer från @sofia_wood´ s vackra flöde.  Längtar förbi den här sjukdomsperioden, förbi allt som är nu och drömmer mig bort till ett uppdukat bord med ostron, citron och ostar. Iskallt bubbel i glasen och någon fin person mittemot eller nära.

8. Jag och storebror skrollade runt och kollade tatueringar ihop och jag visade honom denna som @majalisabekken gjort. Tycker den är så fin i sin påminnelse om just det. ANDAS. Och storebror så klok ”men mamma, du kan inte härma och göra en likadan tatuering som någon annan gjort”, och jag kan inte annat än hålla med honom. Jag hade inte tänkt härma, bara drömma lite.

9. @undanflykter. Tycker så mycket om Agnes Maltesdotters konto. Så långt ifrån min vardag och så befriande att drömma mig bort i. Ofta är bilderna också i kombination med ord som jag fastnar för. Har länkat direkt till den här bilden eftersom jag fastnade så mycket för texten till.

10. Den här kolan från @fyfeldt måste jag verkligen beställa någon gång. Den ser så fruktansvärt god ut..

11. @weareakind gör så vackra, rena, handgjorda smycken i hållbara material. Får mig att längta efter nya tunna skira ringar på händerna.

12. @shopdoen igen. Ett målat kuvert, skickat från Henri Matisse till André Rouveyre 1943. Så enkelt vackert.

Slutligen. Idag släppte Billgren Wood ett nytt poddavsnitt om skönhet. Det handlade mycket om den sortens skönhet som kommer inifrån, om omhändertagandet och det mentala sinnestillståndet. Tyckte om att sitta i mitt fönster och se ut över vattnet och lyssna på det.

Det var allt för nu. Kram där du är ❤

En reaktion till “Sparat på instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s