Betuttad kruka och social distans

Ända sedan jag såg @betuttadkruka i mitt flöde för några månader sedan har jag längtat efter en egen. Sofia Fredricks Sprung skapar unika krukor och vaser med kvinnliga former, i en kombination av återbruk och hantverk. Ingen är den andra lik, precis som våra bröst. De är bara så vackra allihop, älskar! Kolla in Sofias instagram så förstår du vad jag menar.

Eftersom det bara finns en av varje och ligger ett gediget handverk bakom så kan du inte köpa, välja och vraka hur som helst och när du vill. Du måste helt enkelt hålla koll på när hon släpper en ny batch, och då vara först med att kommentera på den du önskar. Jag är så glad att den här blev min och skulle gärna komplettera med flera i olika former och storlekar.

Mitt kaffe flyttar runt här hemma. Koppen är snarare fylld med havremjölk med kaffe än tvärt om. Jag är inte hundra frisk och håller distans från människor just nu för att inte riskera att smitta någon eller sprida något vidare. Så viktigt att alla följer restriktionerna och inte chansar i detta krisläge världen över. Jag försöker fylla min egen tid med mening, laga god mat, lyssna på musik, lyssna på ljudböcker, lyssna inåt. Min syster lämnar mat på baksidan av mitt hus och min lillebror ringer varje dag. Min familj har en chattråd där vi inte bara delar tankar kring utvecklingen runtom oss och i världen, utan det är också ett forum för kreativitet. Varje dag delar någon med sig av något kreativt. Det kan vara att läsa ett stycke i en bok, spela in en sång eller vad man vill. Känns så fint och nära att de är där när vi inte kan ses.

Nu ska jag vila. Och om jag orkar sen tänkte jag baka bananbröd ur Sofia Woods kokbok. Vi hörs snart igen.

Var rädd om ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s