Nio sånger

 

Idag varvar jag promenad under blå himmel och ljudbok med inlämningsuppgift om GDPR, googlar om botox mot migrän och viker tvätt. Tänkte att ni skulle få en lista på mina mest spelade sånger just nu.

Jag älskar Surrender med Nicole Sabouné, styrkan i den. När jag lagar mat lyssnar jag helst på Franska trion och när jag promenerar blir jag så pepp av Kite och Mike Oldfield. Falling påminner förstås väldigt mycket om Twin peaks och den där obehagliga kusliga känslan, men så otroligt vacker tycker jag. Adam Karseland och NADIA jobbade jag med på Manifest. Vilka stjärnor de är båda två!

Ha en fin onsdag nu så hörs vi snart ❤

En reaktion till “Nio sånger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s