På sistone genom telefonen

 

Hej bloggen och hej Du. Jag har tydligen lite svårt med fokus åt flera håll. Förr var jag mästare på att vara spretig och få saker gjorda på flera ställen samtidigt. Well, det är så det får vara just nu. Vi tittar lite i mobilen vad som hänt på sistone.

Måndagsmöte och frukost på Manifest PR. Nu är min praktik slut och jag kommer sakna det så himla mycket. Alla fina, varma personer som jobbar där och att ständigt få lära mig nytt. Vara i ett kreativt jobbsammanhang!

Häromdagen hade Forum för poesi och prosa författarkväll igen. Älskar det! Så härligt att möta upp min syster som jobbar där, ta ett glas vin ihop i pausen, prata lite och sedan mest bara lyssna och suga in. I onsdags var Patrik Svensson där och berättade om sin bok Ålevangeliet. Ett eget inlägg om den ligger redan i utkast och väntar.

Jag har sovit så himla gott på sistone, utan tablett, bara precis som det är. Sån himla vinst alltså. Både själva sömnen och att slippa ångest över att lägga sig, alla tankar som snurrar.

I början av februari bjöd Hanna Wendelbo in till frukost. Mysigt, intimt och genuint. Över en massa kaffe och gott bröd samtalade vi kring våra liv, jobb, situationer och utmaningar.

En annan morgon åt jag frukost med annacate ❤

Hon hade fyllt år och fick en bok av mig. Tycker så mycket om den!

En dag snöade det. Typ den lilla snö jag upplevt i år och för första gången sedan jag var barn så längtar jag efter vintersemester och att åka skidor.

Fastnade för den här tavlan när jag gick förbi @patinaverket

Jag är så stolt över mina syskon som skapar dessa barnböcker. Mammornas bebisresa har ni redan läst hoppas jag. Nu kommer snart Pappornas bebisresa!

Förra veckan fick jag besöka Vedum kök och bad tillsammans med Manifest.

Min första veganska semla i livet. Helt ok, men vispgrädde… går inte att kompensera. Just den här dagen var så märklig. Först semlekalas på jobb och sedan slog allt om och vi spenderade kvällen på akuten och en natt på sjukhus. Kände mig lite ur balans efteråt, att man aldrig kan förutse vad som ska hända liksom. Lilla livet.

Det var så fint i fönstret hos Hanna. I bakgrunden skymtar min första egna lägenhet i Göteborg. Ett rivningskontrakt. Några av er minns kanske när Fabian Bengtsson, VD på Siba, blev kidnappad? Det visade sig att han suttit inlåst i över två veckor i en lägenhet i uppgången bredvid min. Så surrealistiskt när jag först såg om det på nyheterna och insåg att det var på min gård.

Vi läser och läser och älskar det allihop här hemma!

Skickade bild på den här boken till min vän Sofia härom dagen, som ett tips på vad jag tycker att hon ska läsa. Älskade Aimée och Jaguar när jag läste den för femton år sen. Om kärleken mellan en judinna och en kvinna som är gift med en övertygad nazist. Den är en så gripande och otroligt sorglig dokumentärskildring från Berlin under krigsåren. Läs!

Helgens frukost med barnen.

Nu ska jag bädda ner mig och mysa klart måndagskvällen med dem.

6 reaktioner till “På sistone genom telefonen

  1. Håller med, så fint att följa din vardag Nanna. Du, jag älskade boken ❤️ Har glömt tala om det. Måste prata om den nästa gång vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s