Längtar efter

längtar till 5

Jag har det egentligen väldigt bra i nuet. Men en längtan kommer nog alltid finnas inom mig oavsett var jag är. Längtan efter hav, fladdriga kjolar, känslan av närhet och samtal som aldrig sinar.

Jag längtar efter frukostar med barnen där smoothien smakar vildhallon och dagen är öppen och fri. Sommarlovskänslor.

Och självplock. Fylla köket med dofter, smaker, färger.

Och att parken över gatan ska explodera i rosa med solstrålar som tränger igenom grenarna.

Att sitta på en klippa vid havet i varm kvällssol med plock, en kall öl och förtroliga samtal med en vän.

Längtar efter långa klänningar och kjolar, med bara ben under.

Längtar efter att ligga kvar i sängen i svala lakan och lyssna till ljudet, känna doften av kaffe, som någon brygger åt mig. Eller att själv vara den som gör kaffe, medan någon annan, du, ligger kvar i sängen och väntar på mig. Längtar efter en vardag där jag går till ett jobb som är kreativt, tryggt och meningsfullt. Längtar efter att simma, trötta ut kroppen längd efter längd. Längtar efter att resa med mina barn, få visa dem och ge dem upplevelser. Längtar efter att prata med någon natten igenom. Inte vilja vara någon annanstans än just här. Just nu. Längtar efter kemi.

3 reaktioner till “Längtar efter

  1. Kan man vara tacksam över att man har förmågan att längta?
    Jag tycker det!?
    Om den inte blir allt för stor…

  2. Älskar dina inlägg Nanna! Förstår att du inte alltid har möjlighet att skriva oftare men jag hoppas på att du så småningom ska kunna göra det! Älskar ditt sätt att skriva, hur du bejakar livet och det genuina i din blogg. Du och Tuva Minna Linn driver de finaste bloggarna ❤️.

    1. Jag blev så otroligt glad över dina ord Astrid ❤ tusen tack för dem, det ger mig absolut energi att vilja skriva och dela mer och oftare. Varm kram till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s