Vinterjackan

Jag försöker i första hand att alltid leta på secondhandmarknaden när jag behöver/önskar något nytt i garderoben. Vissa plagg är svårare än andra att hitta, som jeans och vinterjacka för min del. Det är så himla svårt att veta hur plagget kommer att sitta och ofta handlar det om millimetrar som gör att det känns helt rätt eller otroligt fel. Just vinterjacka kan man ju heller inte leta efter i månader (som jag ofta gör med andra plagg) utan det är här och nu som jag behöver den.

Så min vinterjacka blev tillslut ett nyköp från Arket.

Och jag är så löjligt glad och nöjd över den här. En quiltad halvlång jacka som trots att den inte är supertjock, stänger ute mycket vind och regn. Jag har inte frusit en enda gång sedan jag köpte den! Jag som brukar vara sämst på att klä mig varmt har äntligen hittat något som jag både känner mig fin i och som håller mig varm. Allting är förstås relativt, men jag tycker att priset är helt ok för ett plagg som jag tror att jag kommer tycka om och använda många år framöver. Kom ihåg också om du är student att du har 15% rabatt på Arket. 

 

En reaktion till “Vinterjackan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s