En hälsning och längtan efter grönt sovrum

2016 -8

Jag hamnade i en bubbla kan man säga, fast på ett bra sätt. Jag ägnar dagarna åt min drömpraktik och all fokus har legat där, på barnen och på att bli frisk från en vansinnig förkylning. Jag började i går kväll skriva på ett ett inlägg om 2016, minnen från det året som var ett av de mest intensiva i mitt liv. Inser att jag behöver mer tid för att hitta formen för vad jag vill säga. Så just kväll ville jag mest säga hej och att jag saknar det här gröna sovrummet, samt tipsa om serien Filip och Mona på SVT play. Så himla fin, komisk och härlig + superbra soundtrack. Se trailern här!

Hoppas du har det fint där du är.

Kram ❤

8 reaktioner till “En hälsning och längtan efter grönt sovrum

  1. Grönt sovrum… ja! Längtar också tillbaka till ett liknande. Alltså Nanna, tack för tipset! Har redan fnissat mig igenom ett par avsnitt med både igenkänning och värme i bröstet. Så fina karaktärer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s