Några julklappar till storebror

Högst upp på storebrors önskelista stod det Dr Martens, 8-håls. Något som gjorde mig väldigt glad. Älskar mina egna och att han inspireras av sin mamma. Jag höll koll på Tradera veckorna innan jul och lyckades köpa dessa fina för runt 250:-

En annan sak som han önskat sig var kepsar, helst ett helt gäng för att kunna hänga snyggt på väggen när de inte används. Hans favorit är Vans och på Tradera hittade jag tre stycken som jag budade hem för hundra.

Labyrintspelet från BRIO stod plötsligt framför mig utanför en loppis när jag gick förbi. Har faktiskt på något plan väntat på att det skulle ske. Så mycket nostalgi! Femtio spänn för det.

Vad ville jag säga med detta?

Jo, men loppis och secondhand. Finns så mycket fint och bra om man letar eller bara ramlar över något och inser att det är rätt.

Hur är ditt förhållande till secondhand? Dela gärna med dig om du har några tankar eller tips.

Kram till dig på denna regniga måndag

2 reaktioner till “Några julklappar till storebror

  1. Vilka fina fynd du gjorde! Härlig känsla när man hittar det man söker!
    Jag börjar bli bättre på second hand, hittar mer och mer, och säljer själv också, istället för att kläderna ska hänga oanvända på galgen! Men det är fortfarande inte min första tanke att leta second hand, men det är något jag strävar mot!

    1. en bra strävan ändå, och bra att börja tänka på det emellanåt som ett alternativ. Fin kväll till dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s