Landar i min fredag

friday friday

Efter gårdagen med ett intensivt bultande hjärta dagen igenom och många tårar som rann under begravningen av min faster, känner jag mig nu alldeles mjuk, utpumpad och avskalad.  Ska försöka att bara landa mjukt i kvällen och helgen tillsammans med barnen och samtidigt stanna en extra stund i alla barndomsminnen med Tonnie. Hennes speciella skratt dröjer sig kvar och jag är glad att mina barn har några egna minnen att spara.

Önskar dig en fin nära helg med dina

4 reaktioner till “Landar i min fredag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s