En spretig vecka och en målbild

annan morgon

Jag blundade hela vägen hem på spårvagnen idag med dunkande tinningar och kraschade i en migränattack så fort jag kom innanför dörren. Egentligen inte förvånad. Jag har stängt in mig med tentaplugg senaste dagarna samtidigt som jag och min grupp har gjort klart vårt terminsprojekt. Idag har jag skrivit tenta i digital marknadsföring och jobbat med det sista med presentationen som ska redovisas imorgon innan jag hämtar barnen och byter om till begravning. Press, prestation, nervositet, känslor och sorg i en salig blandning.

annan morgon2

Den här frukosten var en annan morgon, men min målbild den här veckan. På fredag förmiddag ska jag landa med kaffe, samtal och annacate och bara njuta av att det kommer en helg tillsammans med barnen.

Och nu ska jag bara landa i soffan och titta på Farmen. Har aldrig sett det förut, men i år är Göteborgs bästa mäklare (som sålde vår första lägenhet) Erika med, och det gör programmet väldigt intressant och roligt att följa. Heja Erika!

Tusen tack också för alla fina hejarop om min nya plats. Så himla glad att se att så många hittat hit, både i statistiken och alla gulliga kommentarer. Jag blir så himla glad!

Ha en fin onsdag nu, och tänk gärna lite extra på mig imorgon

 

 

6 reaktioner till “En spretig vecka och en målbild

  1. Hej Nanna. Vill bara säga att din webbutik Le kiosk var såå mysig, fastnade för så mycket fina saker när ni hade den.❤️
    Det kändes verkligen att allt var utvalt från hjärtat.
    Tråkigt när ni sålde men väldigt roligt att få följa dig här på bloggen.
    Kram från Jessika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s