Minnen från 2013-2014

återblick 32014-272014-262016-28

När jag satt med bloggflytten häromdagen höll jag på att fastna fullständigt i mitt eget arkiv. Vilken lyx ändå att ha så mycket dokumenterat och samlat. Lite som en dagbok över tiden som var även om det förstås finns mycket som inte ryms.

2013-2014 var en känslomässig tid. Blir alldeles varm, skör och mjuk inombords av alla bilder på barnen som var så pyttesmå. Tiden vi hade i skogen, vid havet, på landet. Willan Morris philblad i det som var vårt kök. Ljuset som silade in mot den kalkmålade väggen, rutig klänning på midsommar, kladdiga munnar, vänner samlade hos Elin, flytt till egen lägenhet med flera kakelugnar och knarrigt golv. Dela upp tiden med barnen mellan oss. En födelsedag och sen jul utan barnen. Min systers tvillingar. Mina första betalda samarbeten, stylingjobb för Sandberg, delägare av Le kiosk, kartan jag tryckte upp till försäljning, plåtning hos Christine för Plaza interiör, Elsa Billgren hos oss för att fota till sin bok. Frukostar, barnrum, klätterrosor, favoritklänningar, klippor, värme, oro, lättnad i bröstet.

Barnen nära.

5 reaktioner till “Minnen från 2013-2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s