Skål och varmt välkommen

Processed with VSCO with f2 preset

Ostron och bubbel!

Precis så känns det att välkomna dig till min nya plats! Det senaste halvåret har jag stått och stampat mellan två platser, vilket dragit ner min motivation ordentligt. Att blogga bredvid andra fina och kreativa personer har varit roligt, men jag tror att jag blir som mest kreativ av att göra min egen grej. Nu rusar det runt inombords av tankar och idéer på allt jag vill skriva och dela med mig av. Nu gör vi detta till en varm, öppensinnad och härlig plats att vara på tycker jag. Blir extra glad om du vill lämna ett spår idag, ett hjärta eller ett hej, så jag vet att du är med mig.

I kväll kommer en tillbakablick från arkivet.

Ses snart ❤

30 reaktioner till “Skål och varmt välkommen

  1. Hurra vad fint här hos dig! Ser fram emot att få ta del av allt du delar här ❤ Längt efter dig, snart skålar vi ihop.
    Puss / C

  2. Vad kul att du har blivit med egen plats. Jag har följt dig sen lillasyster föddes och uppskattar verkligen dina texter och det varma och inbjudande rummet du skapar. 🧡stort lycka till!

  3. Åh, vilken fin ny plats du skapat – självklart hänger jag med dig hit!

    Tycker så mkt om din blogg – hela inramningen, dina texter och bilder och den känsla du skapar – omfamnande, tillåtande och väldigt behaglig…

    Kram Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s