Att återanvända, vänta på fynd och lämna vidare

Jag har gjort så många bra fynd på Tradera/second hand på sistone och tänkte visa några av dem. Ett tips som kanske många missar är att leta parfymer, ansiktskrämer och liknande på Tradera. Självklart måste man läsa sig till om det är använt eller obrutna förpackningar, om det känns fräscht osv. Mina senaste köp är en av mina favoritparfymer från Marc Jacobs, 90% kvar i flaskan men istället för att betala ca 800:-, landade den på 250 med frakt. Två ansiktskrämer som jag brukar använda har jag också hittat till mer än halva priset, oanvända.

Skorna heter Adrian/Dr Martens. Jag har kollat in dessa i nästan två år! Inte riktigt kunnat unna mig. Men tillslut dök de upp i min storlek på Tradera, dessutom i nyskick, och landade på halva priset mot i butik. Tröjan kommer från Myrorna och jag älskar den!

Jag har även hittat en så fin svart klänning från Ganni, Dr Martens till storebror och en del annat som barnen ska få i julklapp. Mitt bästa tips inför julen är att köpa second hand eller rensa ut något fint du redan har. En bok du tycker mycket om, en upplevelse eller ge av din egen tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s