Andra advent

Hoppas du har en fin andra advent. Själv tar jag dagen långsamt med kaffe, tända ljus, regnsmatter mot rutan och julmusik i bakgrunden. Har en varm känsla i kroppen från igår då jag och barnens pappa hade en egen kväll med vin, prat, kaffe och spelning. När Slowgold spelade en Chris Isaak låt kastades vi båda tillbaka tio år i tiden och en bilresa till norra Italien. Så fint att kunna dela minnen, musik och tankar kring barnen. Prata om då och nu och bara känna tacksamhet och värme inför allt vi har tillsammans liksom respekt för våra olikheter.

Nu ska jag samla ihop mig, vrida upp musiken och städa upp här. Sen väntar en regnig promenad och dopp i havet med min syster. Det ser vansinnigt grått och blött ut ute, men jag är inte den som bangar i första taget när jag bestämt mig för något.

Här är mitt tips på julskiva. Mina favoriter är Rufus Wainwright och Sharon Van Etten, Holly Golightly och Andrew Bird.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s