Några saker jag ville berätta runt advent

Kära vänner ❤

Först vill jag säga tack för alla fina ord och tankar som kommit in som svar på mitt inlägg om personlighet. Så otroligt fint att läsa och det verkar vara många som känner igen sig i det jag skriver. Älskar att ge av mig själv på ett personligare plan om det hos mottagaren kan öppna upp en ny kanal, en insikt eller känslan av att vi är många.

Skulle också vilja säga att min gamla kamera bråkar liksom mörkret. Bilderna blir lätt oskarpa och att jag inte hunnit stryka julduken, men varför ska jag säga det? Nej, jag struntar i det. Är så överlag tillfreds med tillvaron nu och i den känslan vill jag vila. Ville också säga att det finns planer med den här bloggen även om det emellanåt är svårt att tro. En förändring kommer att ske snart men vet inte exakt när.

Och slutligen ville jag berätta för er mitt bästa recept på varm choklad. En kraftig och fyllig variant som inte är gjord på socker, vilket gör att vi dricker den lite när som helst när vi är sugna.

Två portioner:

6 dadlar + 4 msk kakao + 2 tsk neutral kokosolja mixas ihop (lättare att mixa om du tillrätter en skvätt havremjölk också). Värm 4 dl havremjölk och slå över kakaoblandningen och mixa lite till så att allt blandas till en fluffig och len chokladdryck. Receptet kommer från Food pharmacy från början men jag har skippat vaniljsockret och adderat lite extra dadlar istället.

En sista sak jag vill berätta är att Juliee Cruise Falling spelas mest frekvent här. Många förknippar den nog med Twin peaks och väldigt mycket kuslighet, men jag har lyssnat om och om igen och fastnat i hur vacker den är rakt igenom.

Önskar oss en fin varm onsdag nu

2 reaktioner till “Några saker jag ville berätta runt advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s