Webbkommunikatören söker jobb

 Jag älskar att studera till webbkommunikatör inom SoMe Det är så otroligt lyxigt att plugga igen, att få djupdyka i texter och hitta rätt bland ord och bilder, målgrupper och olika digitala kanaler.

I utbildningen lär vi oss bland annat grunderna i Photoshop och Illustrator, skriva webbtexter anpassade för rätt målgrupp, redigera och producera i digitala kanaler, SEO och sökmotoroptimering, journalistiska principer, skriva pressmeddelanden, krönikor, artiklar mm.

Äntligen är jag på rätt plats och får jag skriva mer. I januari väntar en drömpraktikplats på mig, men redan nu skulle jag vilja utveckla detta vid sidan om studierna och söker därför ett extrajobb! Helst flexibelt så att jag kan göra det hemifrån. Om du har behov av en kommunikatör på deltid, har något tips, känner någon eller har hört något någonstans får du  gärna kontakta mig. Skulle bli så otroligt glad.

Maila till nannavanberlekom@gmail.com

eller nätverka med mig på LinkedIn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s