Dagarna

Dagarna har flutit förbi långsamt men fort. Äntligen tid att sänka axlar och andas ut efter veckor i maratontempo för att hinna med allt. Jag har sovit, sprungit i perfekt tempererad höstluft, sneglat på alla vackra sprakande grenar och längtat efter att plocka med mig ett fång hem. Jag har lyssnat på podd om tantra, som kan låta flummigt men som handlar mycket om närvaro, att känna sig själv, mötet och nuet. Fint. Har också lyssnat på halva Bränn alla mina brev. Så bra!

På mitt köksbord ligger ett råmanus. Det är min systers nästa roman och jag älskar drivet, känslan, karaktärerna. Du kommer älska den när den kommer. Så ödmjukt tacksam att få förtroendet att läsa, inflika tankar och åsikter i texten innan den är allmän.

Har hämtat barnen tidigt och bakat scones på eftermiddagen. Släpat runt i pyjamas. Storebror har övat på sin pianoläxa och jag älskar att han inspireras av Beethoven, att han drömmer stort och suger in. Hans pianolärare går på gymnasiet, är cool pedagogisk och världens förebild.

Känner mig orimligt tillfreds med nuet och har så bra saker framför mig. Idag har jag suttit djupt försjunken i en text, en inlämning i kursen praktiskt skrivande, som är min favorit. Har bokat bord på Noot Nordik kitchen för mig och storebror, ska bli så mysigt att gå på restaurang tillsammans med bara honom och snart ska jag lyssna på Moonica Mac på Oceanen.

5 reaktioner till “Dagarna

  1. Du är så duktig på att lyfta det stora i det lilla. Dina ordförande vardagliga stunder så stora, vackra och viktiga. Jag tycker så otroligt mycket om att få ta del av små glimtar. Det ger mig mycket. Mycket ♥️

  2. Nja… nu var ju min koll på texten urusel… och jag är copywrititer ..!? 😉 så klart har ordförande väldigt lite med det jag ville ha sagt… dina ord gör vardagliga stunder vackra 🙂

    1. Tack vad du är fiin, blir så glad! Jag och mina ordföranden 🙂
      Underbart att du är copywriter nu!! kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s