Vad ni vill veta

Inredning, barnrum, högkänslighet, feminism, musik, relationer, personlighet, livet, att  få det att gå ihop. fem saker som är extra viktiga för mig, fem saker ni inte visste om mig, vad som format mig, mina styrkor och utvecklingsområden, dagdrömmar, platser jag längtar till, vad som gör mig lycklig, lugn och tillfreds, vänskap och personligheter jag dras till eller har svårt för. Krukväxter, mat jag tycker om, resmål i Göteborg, platser som gör mig gott, magasin jag läser, husdjur och vår hamster, vad det lilla djuret gör med mig. Det vackra i livet, stort och smått. Föräldraskap och hur det var att bli förälder första gången, svårigheten att få ihop tiden, egna och andras förväntningar och att njuta som man borde.

Tack för alla era ord om vad ni vill veta mer om!

Jag är peppad att skriva om varenda en faktiskt och har i mitt huvud börjat skissa på flera. Kram och fin fredag!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s