Ett kattsmycke i present och lyxen nu

 

Igår åkte jag och några klasskompisar ut till Romelanda för att besöka Jessicas smedja. Jag blev helt tagen av den vackra kalla krispiga morgonen, med glittrande frost och mjuk dimma över fälten.

Vi har en väldigt rolig skoluppgift nu där vi valt ut ett företag vars hemsida och sociala medier vi ska analysera och optimera. Vår grupp jobbar med Jessica som driver JEX design som tillverkar personliga och unika silversmycken, helt efter kundens önskemål.

När vi träffade Jessica för några veckor sen kom jag på den perfekta presenten till lillasysters födelsedag. Farmor och farfar har nämligen en katt som Jonna älskar och Jessica är också en riktigt kattmänniska, samtidigt som hon är väldigt mån om att skapa precis just det kunden vill ha. Så jag skickade en bild på katten Ramses och frågade om hon ville göra ett halsband till en 7-åring och det ville hon mer än gärna.

Och titta! Här är resultatet. Förstår ni hur fint att få ett smycke av sin älskade katt, med unika detaljer uttryck och särdrag. Kan nästan inte tänka mig något finare att ge bort faktiskt, så detta är ett genuint tips till alla som vill ge bort något personligt. Jag vet att Jessica inte ser några begränsningar, bara oändliga möjligheter. På hennes instagram kan man se hennes idérikedom och kreativitet genom silversmycken i form av en nutellaburk, rullstol, elgitarr och annat kul, vackert och personligt.

Lillasyster blev så himla glad. Va, va är det sant att jag fått något som ingen annan i hela världen har?! Här ser ni också bilden av Ramses som Jessica utgick ifrån när hon skapade smycket.

Måste också tillägga att jag är så himla glad över lyxen i vardagen nu. Tänk att få gå till skolan och vara kreativ varje dag, jobba praktiskt med case, skriva journalistiska texter, producera podcast och skapa rörligt material. Tänk att detta bara har börjat, måste nästan nypa mig i armen.

 

En reaktion till “Ett kattsmycke i present och lyxen nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s