Tre favoriter

Tre saker som jag ser fram emot att använda i höst.

Min handväska mini från Eduards har under sommaren fått en så fin patina. Sedan vi sålde Cecilias väskor i Le Kiosk har jag inte velat använda någon annan. Dom blir bara finare och finare ju mer dom används. Detta är verkligen investering för en lång tid framöver.

& Other stories senaste doft Avante-garde air är helt underbar. Lillasyster gick igenom tvålsortimentet förra helgen och valde tillslut den. Och efter att ha använt tvålen i en vecka köpte jag handkrämen och funderar på om det ska bli min nästa parfym kanske? En bra grej är att när din förpackning är slut kan du lämna in den i butiken och få 10% rabatt på nästa köp.

Efter sommarens utrensning behöver jag sakta men säkert fylla min garderob med några väl utvalda toppar/blusar. Denna har jag gått och tänkt på senaste månaden så tillslut bestämde jag mig för att köpa den lagom till skolstarten. Tänker att det kommer bli en favorit en lång tid framöver.

I höst vill jag bli bättre på att använda klänning även när det blir kallare, samt jobba på att ha håret utsläppt.

Annars. Kaffe med havremjölk i fin kopp, handskrivna kort, höstlistan på repeat och The fall om kvällarna.

4 reaktioner till “Tre favoriter

  1. Har ju länkat mina mpnadslistor förut så gör det väl igen då

    Tycker verkligen om de samarbeten Dolly Parton gör nu på äldre dar, tror jag har haft med ett varje gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s