Musik för hösten

Sitter just nu vid mitt soldränkta köksbord med starkt kaffe som jag sippar på mycket långsamt. Fönstret står öppet och en svag höstvind letar sig in. Jag googlar på hamster med tillbehör, bearbetar en skoluppgift i mitt huvud och messar med min syster om att biljetter till Sisters of Mercy är slutsålda. Helgerna utan barnen är en sådan kontrast och jag har lärt mig att älska och ta vara på båda.

Ur min högtalare strömmar alldeles ljuv musik som jag aldrig innan hört.  Jag bad om era bästa höstsånger på Instagram och det blev en så fin samling, en del bekant men också mycket nytt. Mina bidrag är Joan Baez och Daniel Johnston (RIP).

Njut.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s