Mats Gustafson fortsättning

Först och främst vill jag skicka en stor varm kram rakt igenom luften till alla som på olika sätt delat med sig av sina tankar, erfarenheter och stöttande ord efter förra inlägget. Det känns så rätt och fint att dela med mig även av det som gränsar till privat, när jag märker hur det landar mjukt hos så många, att det finns fler än jag som tycker att det är viktigt att vi pratar, delar och hjälper varandra. Vi är ändå ganska många som sitter i samma båt tänker jag, och det känns tryggt att tänka på även om jag förstås önskar att alla fick uppleva en mjukare vardag fri från oro. Blir kanske extra glad när personer som står utanför detta tackar för att de får chansen att förstå och vidga sina perspektiv.

Förutom att säga tack ville jag visa boken jag köpte med mig från akvarellmuseet i söndags. Jag tycker att detta omslag är så himla fint. Harmonin i Mats Gustafsons naturakvareller är otrolig. Den skickliga guiden som visade oss runt berättade om hur han gör när han målar dessa stenar. Jag kan nog inte på något exakt sätt förklara alla moment, men förstod det som om han först målar pappret vått för att sedan låta färgen själv flyta ut och skapa de skarpa konturerna och bestämma den exakta formen.

Älskar verkligen kombinationen av natur och mode

mjuka ansikten

och djur.

Och det nakna. Tycker det är så vackert. Boken är inte perforerad, men kanske kanske att jag kommer att plocka ut någon av mina favoriter för att rama in. Eller kanske inte. Mina favoriter fanns tyvärr inte som posters i shopen.

Som den här tex.

    Denna hade jag och pappan i vårt gemensamma hem, från Röhsska museet och i 70×100. Den fanns i mindre format nu, men är inte vad jag är sugen på att ha här hemma just nu även om den är väldigt fin. Det blev istället stenen, som du ser på första bilden.

Köpte några kort också som jag ska skicka till tre olika mostrar.

Men nu ska jag packa ihop mig och ta mig till skolan(!), den lyxen.

Önskar dig en fin onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s