Lördag morgon

Starkt kaffe och min vackraste sång ur högtalaren. Har precis kramat min älskade lillebror hejdå för jag vet inte hur länge, nu flyger han tillbaka till sitt liv i Tokyo och sist gick det sex år emellan. Försöker i en längre text formulera mina tankar kring en kommentar jag fick på förra inlägget. Samtidigt grubblar jag över en omtumlande insikt jag fick häromdagen, något som har triggat tårar och skapat lättnad, en hemlighet jag burit utan att förstå det själv. En vecka har gått på min nya utbildning. Nya möten, lärare och ett schema för hösten, föräldramöte på skolan och kräftskiva med föräldrar och syskon. Känner mig lite omtumlad men mjuk. Solen skiner in på mitt köksgolv, en lördag utan planer är exakt vad jag behöver nu.

Kram ❤

2 reaktioner till “Lördag morgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s