Stamma upp

Blev så inspirerad häromdagen när jag såg den här bilden hos @krutrutlisa  och det lät dessutom så himla enkelt när hon beskrev hur man stammar upp en växt. Man rensar alltså stammen på alla blad och grenar och det funkar även på tex pelargoner som Dr Westerlund.

Jag testade direkt på dessa två och det ska bli spännande att se hur de växer och utvecklar sig. Jag är ju verkligen nybörjare på detta så alla tips är varmt välkomna. Fortsättning följer…

Nu önskar jag oss alla en fin fredag och helg.  Själv ska jag hämta mina älskade barn, två kalas väntar i helgen vilket innebär egen tid med ett barn. Sol och varmt ska det bli också och jag ska springa midnattsloppet. Wish me luck ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s