Tack och en särskild måndag

Känner en sådan värme och lättnad inombords efter alla mjuka och kärleksfulla kommentarer, direktmeddelanden, sms och mail efter lördagens inlägg. Jag känner mig så redo för mer dialog, inkluderande texter, mindre perfekt, mer avskalat och ärligt, öppna samtal.

Tack!

Denna måndagsmorgon är allt annat än en vanlig måndag. Något stort och speciellt ska hända. Om en liten stund kommer mina barn hit eftersom det är studiedag i dag. Vi ska förbereda frukost, bröd som just nu står i ugnen, mixa smoothies, plocka fram duk och porslin och duka upp i vardagsrummet.

Min lillebror och hans fru kommer inom några minuter och vi har inte setts på fem år! De bor i Tokyo och sist han var hemma var mina barn ett och tre, min storasyster hade precis fått tvillingar och Aron hann precis förbi sjukhuset för att se dem innan planet gick tillbaka till Japan. Mina barn är förstås otroligt nyfikna och spända på denna mytomspunna person. Vi har till och med ett gosedjur, en koala, döpt efter honom. Ska bli underbart att krama om honom, höra om allt. Låta barnen lära känna, lyssna till japanskan mellan han och hans fru.

Efter en långsam frukost ska vi möta upp min syster och bror och deras familjer. Grilla eller köpa hämtpizza och bara hänga. Helt underbart ska det bli.

Kram på måndagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s