Dagar i juli

Tänkte visa lite hur juli sett ut genom min mobil.

En kväll satt jag och min syster Hedvig på en klippa och pratade ikapp om våra liv, åt vattenmelon och tog ett långt svalkande kvällsdopp. Älskar sådana kvällar av skiftande samtal om sådant som berör och händer oss just nu. Allt från kreativitet och skrivande, till kärlek och föräldraskap.

Det blev en Story!

På pappans vecka åkte jag till landet i Småland och hälsade på dem. Alltid så rofyllt att kliva in i den här trädgården, tiden står liksom stilla där.

Vi tog en kvällstur och på vägen tillbaka hade en ko hoppat över stängslet. Medan pappan fixade med det stod jag och tittade in i kohagen och solen som sänkte sig. Så otroligt vackert i verkligheten.

Sen sov jag tätt intill mina barn i rummet med de mörka tapeterna och finaste kakelugnen. Från sängen ser man in i nästa rum, nästa vackra kakelugn och bort mot glasverandan som också är så himla fin…

Så mycket getingar här i år att vi inte kunde sitta där tyvärr.

En dag tog vi bilen med mamma och åkte på utflykt till två olika självplock.

Detta är hos Blomsterfarmen som jag varmt kan rekommendera för dig som har geografisk möjlighet.

Allihop plockade varsin bukett. Så fint att se hur de väljer och kombinerar.

Skörden ❤

En sommarlovsfrukost och en bukett som håller på att vissna. Tycker de är så vackra sådär mot slutet.

I juli har jag rensat och sålt massor på min instagramshop, ännu finns en del fina barnkläder kvar och snart kommer annat upp som har med inredning att göra.

Titta gärna in på @nannakerstin_shop

En Aperol på min systers innergård. En kväll grillade vi där och sov sedan över i deras gästlägenhet. Vi bor bara tio minuters promenad från varandra men alltid ett litet äventyr att komma hemifrån och bo någon annanstans, staycation med barnen.

Älskar Ines kreativa hörna! Tänkte inspirera till samma sak här hemma av allt smått pyssel och pärlplattor som skapas i evighet ❤

Lillasyster hade simskola på Vrångö en vecka och vi hängde på klipporna intill under tiden. Så himla bra för barnen att få öva sina färdigheter i havet! Storebror vill vara nära, och det får han väldigt gärna vara.

Andra dagar har jag cyklat själv till min favoritklippa med böcker, Faktum, kaffe och sommarprat i öronen. Ska snart tipsa om ett som knockade mig häromdagen…Wow.

Och så har jag äntligen besökt Garveriet i Floda. Vi tog en somrig lunch där, otroligt gott och en härlig plats för både vuxna och barn. Älskar också att handla i såna här små väl utvalda butiker/skafferier.

Lekhörna.

Min lillebror hade spelning på Hönö en kväll. Tyvärr var mina barn bortresta men himla fint att hänga med syskon, min pappa och syskonbarn och ta in Adrians energi på scenen. Älskar alla i denna bild ❤

En dag på Brännö och Varvet. Alltid en bra idé att åka dit och hänga i det härliga marina ruffet.

Och sen promenera runt och snegla på alla fina hus och trädgårdar.

Många promenader har det blivit även i juli. Älskar gatorna runt mig. Merde! Men vilken bra sommar jag har haft, så tacksam.

kram och hoppas du har fina dagar nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s