Ett särskilt sommarprat

Ett sommarprat som verkligen drabbade mig på flera sätt var Björn Runges. Hans röst, närvaro, historia, musikval och tankar om skapande och relationer. Han beskriver relationen till sin fru som ett ständigt pågående samtal. Så himla fint, så som jag önskar i en framtida relation. Och mitt i en egen mörk svacka beskriver han samtidigt det vackra i närheten och fördjupningen han uppfattar mellan sin tonårsson och hans flickvän. Hur allting pågår samtidigt. Och om filmskapandet:

Jag njuter av utmaningen att varje dag uppfinna något som inte fanns där när vi vaknade. Det är vad det faktiskt handlar om. Att oavbrutet samla in material. Uppfinna känslouttryck och att försöka skapa något som håller, för evigheten. 

 

Lyssna ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s