En annan dag

En annan dag ville barnen testa att göra frozen yoghurt och vi tog oss till Röda sten för att plocka vildhallon att toppa med. Jag knipsade också med mig blommor från dikeskanten, ogräs kanske någon tycker, men ändå fint i sin spretighet tycker jag.

Vi mixade turkisk yoghurt med honung i några minuter för att sedan lägga till frysta hallon och fortsätta mixa. Mycket vildhallon och kokos på toppen. Doft av kaprifol och skiftande samtal. De är i en helt underbar ålder nu, så mycket vi skrattar och pratar om stort och smått.

Efter denna mysiga stund på gården ville storebror låna min kamera. Han riggade upp en fotostudio, valde ut en tapet som bakgrund och stylade sedan sin lillasyster i en vintrig och en somrig outfit som dom gärna ville att jag skulle visa på bloggen.

Nu är de på landet och jag längtar.. Fyller dagarna med studier, böcker och sommarprat från klippor. Varvar salta dopp med vattenmelon, kaffe och fint prat med en någon. Ska snart dela med mig av vad som berört mig senaste veckorna.

kram i sommarvärmen ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s