Med Stina Wollter längs stranden

I Danmark smet jag iväg några gånger för att få lite egen tid. En promenad över kullarna och ner till stranden, Stina Wollter i öronen.

Åh gud. Måste vara det starkaste sommarpratet jag lyssnat på. Hon är verkligen otroligt skicklig på att berätta, bygga en historia, beröra på alla nivåer. I de sista avslutande meningarna kunde jag inte låta bli att le, samtidigt som tårarna sköljde över kinderna sekunderna innan. Mitt i det känslosamma har hon också valt en låt som är en av mina favoriter genom livet. Så sorglig, hoppfull och barndom för mig.

Tack Stina ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s