Gåvor från nära

En liten titt på några födelsedagspresenter.

Blir alldeles varm av den här bilden. Alla vackra kort, vilda blommor och ord. Tänk vad fint att ha människor omkring sig som vet precis vad man tycker om.

Av min vän Josefine fick jag denna fantastiska väska. Tänker att den kommer fyllas med blommor, böcker, badkläder, bubbel, kaffe och kurslitteratur i sommar, om vartannat. Följa med mig till klippor, på stan och roliga utflykter.

Bonjour tristesse

från min DJ Lovisa. Har varit nyfiken på att läsa den så nu äntligen blir det av!

En skrivbok att samla ord i, en vacker tändsticksask och ett ekblad från Emma. Så mycket hon. Så mycket jag. Kanske att jag ska använda den till att utveckla dialogerna i barnboken jag drömmer om att skriva.

Och detta fantastiska kort har Lotta målat till mig. När någon lägger sin tid så. Så himla fint.

Och Sara bar med sig dessa skålar från Tokyo med tankar på mig. Tycker dom är otroligt fina, älskar formen.

Destination beautyfood.

Från Sofia som snappat upp att jag vill hitta mitt glow. Väldigt intressant läsning om mat, hälsa och hudvårdsrutiner för glow inifrån och ut. Ska göra ett eget inlägg om den snart tänker jag.

Ett finYatzy från barnens farmor och farfar. Det kommer packas med och spelas många gånger om i sommar på olika platser. Fick också en roadtrip till Skärhamn och Nordiska akvarellmuséet tillsammans med syster och barndomsvän för att titta på Mats Gustafsons utställning. Blir en fin upplevelse i sommar.

Tack alla ❤

En reaktion till “Gåvor från nära

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s