Födelsedagsfestival genom mobiler

Den här bilden summerar känslan från min 40-årsfest som känns mer som en festival när jag tänker på den nu. Jag hade lyxen att få låna Växtverket av min vän Lisa. En grönskande oas nära fiskehamnen, nära stan, en ljummen kväll med  sol och regnskurar, tillsammans med familj, vänner och finaste musiken. Så mycket mer jag än en uppstyrd och välplanerad fest egentligen. Själv glömde jag helt bort att fota under kvällen, så här kommer en summering av bilder jag samlat ihop i efterhand med varierande kvalitet.

Bubbelbar i en skottkärra.

På lite skakiga ben ville jag hälsa mina gäster välkomna och till hjälp hade jag mina barn. De hade inte alls  något emot att stå på scenen och prata i mikrofon sådär spontant och hade nog heller ingen aning vilket lugn det gav mig.

Här hade det precis kommit en regnskur och alla gäster fick trycka in sig i två containrar, men som tur var sprack det snabbt upp igen.

Sötsaksbordet bestod av en blandning godsaker som min mamma och syster, vänner och pappan hjälpt mig att baka.

Min fantastiska vän Emma Vendelek spelade ett stycke på fiol som jag hade önskat.

Koppången.

Så mycket Dalarna, liv och minnen i den och tårarna rinner varje gång jag hör den. Så otroligt glad över att hon ville spela den för mig och mina gäster.

Kommer för alltid att minnas den stunden.

Pappan, lillebror och fin vän.

Sedan sjöng Ida Gudmundsson några sånger på sitt alldeles magiska vis. Älskade dessutom hennes scenkläder och frisyr. Så vacker inifrån och ut är hon. Detta kommer jag också att minnas för evigt.

Hon hoppade mest hopprep genom kvällen. Så skönt när det finns plats att göra som man vill.

 

Min mamma och pappa höll ett så fint tal, känslosamt och varma kramar efteråt ❤

Och bästa Lovisa, Dj Handläggaren, spelade musik kvällen lång. Skulle vilja gå på fest minst en gång i månaden och dansa till hennes musik. Så himla grym på att skapa dansgolv.

Mycket blommor denna kväll.

Pappan ❤

Mamma<3

Vänner ❤

Här har jag svirat om till min favorit Ganni, redo att dansa mig igenom kvällen.

Mellan regnskurar, sol, bubbel, vänner, familj, skratt, grönska, läppstift, närvaro och ljuv musik blev min kväll till ett fantastiskt minne.

Nu har jag varit helt uttömd i tre dygn på grund av alla intryck. Min högkänsliga hjärna har behövt landa och vila i en egen bubbla, och parallellt med det har jag försökt planera framåt för mitt bloggande. Ska berätta mer om det snart.

9 reaktioner till “Födelsedagsfestival genom mobiler

  1. Tack Lovisa! Du var verkligen med och skapade den härliga festen. hoppas vi ses snart igen. Kram

 1. Grattis underbara du! Vilken härlig fest Nanna. Du får mig att tänka att jag nog ska ta tag i den där festen jag funderar på när jag fyller år. Jag fyller inte jämt eller så men tänker att det kanske behövs en fest mitt emellan de 40 och 50….. Hade ingen fest när jag fyllde 40…..
  ❤️kram

  1. Tack fina Mia!! ❤ jaa klart du ska ha fest! Om man sänker kraven på perfektion och tänker att det ska vara avslappnat och roligt istället… kramar!

 2. SÅ vackert! Din blogg med tankar och bilder har alltid betytt nåt extra för mig, så ärligt och innerligt. På nåt sätt fick detta inlägg om din 40-årsfest mig att se ljust på mina kommande firanden, nåt jag annars bävar för. Stooort grattis och tack för allt fint du delar med dig av! Kram

  1. Åh vad jag blir glad av dina ord. Och att jag kan ge en ljus bild av kommande firanden gör mig extra glad. Tack söta!
   kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s