Jag fyllde 40 år

 Jag har nog alltid haft ett litet ångestpåslag när det kommer till dagar som avviker från vardagen. Högtider, semester, födelsedagar… Kanske allra mest sedan vi separerade eftersom det är just vid de där speciella tillfällena som det blir påtagligt att vi inte lever inom normen. Det är ofta då den existensiella ensamheten kramar om mig extra hårt.

Men. I tisdags fyllde jag 40 år och födelsedagen passerade så där varmt och snällt förbi som jag hade hoppats. Innerligt glad för det och den fina närvaron och kärleken från olika håll. Tänker att jag ska göra ett inlägg med bilder från mobilen snart och visa lite mer från dagen.

Titta kortet! Blir gråtfärdig fast på ett bra sätt. Älskade barn.

Födelsedagspresenter.

Byxor, solglasögon och nagellack från & Other stories.  En Dalahäst, en Orsahäst, en resa till Skagen, hembroderade vackra ord, en startplats till Midnattsloppet, mängder med blommor, sommarlikör i vackraste flaskan och en pusselbit med önskan om att allt ska falla på plats för mig detta år. Så fint va, varm i hjärtat, tack ❤

Mamma kom försent till middagen på grund av att hon köade för att köpa denna engelska ros.

Orsahästen och pionen fick jag av annacate som även skämde bort mig med cava i solen. Nagellacket och solglasögonen var också från henne. Min fina vän ❤

40 alltså. Jag tänker ta denna nya ålder med storm, lägga pusslet rätt och landa mjukt.

 

3 reaktioner till “Jag fyllde 40 år

  1. Stort Grattis i efterskott! Jag fyllde också 40 i vintras och det här inlägget ingav hopp. Hoppas våra respektive pussel faller på plats. Har också börjat behandla mig själv mjukare. Vore så roligt att kunna ses nån gång. Kram Malin

    1. Tack snälla Malin! Det gör mig glad att mina ord kan inge hopp. Jag hoppas också att allt ska falla på plats ❤
      Det kanske vi gör ❤ kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s