Förra påsken och nu

Tittar igenom förra årets påsk. Vilken vacker bukett jag hade då. Jag var vansinnigt nyförälskad och hade en ny blus. Känns så länge sedan när jag tittar på bilder på barnen och så nyss när jag går in i den känslan.

Påsken är inte så stor för mig. Kanske vill jag ha det så för att slippa förväntningar. Tror vi gör som förra året. Blommor, ägg och vackra servetter. Vi ska knappt vara hemma ändå. 

I år landar jag i att kärleken aldrig är som man tror, tar med mig en ny insikt in i nästa möte, en erfarenhet jag inte vill vara utan. Nu vet jag ännu mer vad som är viktigt för mig, vad jag inte kan vara utan.

Så spännande att ha det framför sig…

 Ute är det nästan sommarvärme. Jag ska ta på min favoritkjol nu och gå till fritids och hämta barnen. Krama, hålla nära och sen möta upp min familj och leta ägg i parken med kaffe och tårta. Blir fin start på ledigheten.

Och. Jag lyssnar på den här

2 reaktioner till “Förra påsken och nu

  1. Lät som en riktigt mysig start på påskhelgen. Hoppas fortsättningen blev lika bra. Jag är inte heller någon påskfirare av rang. Inte om man syftar på påsk-traditioner (kristet, påskpynt och traditionell påsk-mat) iaf. Däremot har jag länge älskat påsken för att den är så otvungen och fri från måsten och förväntningar (till skillnad mot julen…) och så infaller den ju alltid på den bästa tiden på året. Bara det gör att den slår julen med hästlängder.

    1. Jag håller verkligen med dig! Jag har njutit av sol, blommor, tid med barnen och god mat. Väldigt kravlöst och skönt 🙂 kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s