Några closeups på fredagen

Jag packar för ett nytt litet äventyr denna fredag. Följ med i stories på instagram om du är nyfiken.  Ostar från Hilda Nilsson ska med + oliver, chark, bröd och annat gott.

Mitt i allt måste jag tipsa om denna bok som jag och storebror läser om kvällarna. Brorsan är kung! Vi skrattar högt och känner mycket till denna. En otroligt rolig bok med ett mycket viktigt budskap. Säger inte mer, bara

Läs!

Det här ska med i weekendbagen. Är otroligt sugen på ett iskallt dopp i havet för att sedan duscha varmt och klä mig fin. Bok och notebook ska också med, men om jag får gissa så kommer jag inte hinna med att varken läsa eller skriva. Det är nämligen jag och min syster Hedvig som åker iväg ihop. Ska bli helt underbart med så mycket egen tid med bara varandra.

Och en annan grej. Två av mina bästa fynd på sistone. Byxdress och Moheda trädskor till lillasyster, 35 kr styck på Sellpy. Ett tips alltså, att genomsöka Tradera i första hand efter det du vill köpa.

Nu ska jag packa klart och ta på läppstift.

Kram på fredagen

En reaktion till “Några closeups på fredagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s