Lyssna på min mamma och syster

Den här bilden tog jag i höstas av min mamma och syster när de precis släppt sin roman Stigarna. Idag satt de i Malou von Sivers soffa och pratade i Efter tio, och förra veckan i Go´ Kväll. Så stolt över att ha dessa två kloka, kreativa personer så nära i mitt liv. Ta dig tid att titta och lyssna på vad de säger… Viktiga saker om normer och hur de befästs, hur vi kommunicerar, förväntningar på varandra och mellan olika generationer osv.

2 reaktioner till “Lyssna på min mamma och syster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s