Lately genom mobilen

Vi tittar på lite liv genom min mobil tänkte jag.

Ranunkel på köksbordet och kaffe med havremjölk. Två bra saker när man sitter och skriver inlämningsuppgifter.

Jag har verkligen lyckats hitta så fina saker på loppis på sistone. Tänker mig marmelad i burken med lock, och den där lilla sötsaken till kaffet på det blommiga fatet.

En morgon var jag inbjuden till Kafé Magasinet för att ta del av Hanna Wendelbos nya kollektion Lyckebo för Midbec. Jag satt bredvid Floramor och blev så inspirerad av denna vackra, varma kvinna. Fick också med mig en sådan klöver som står på bordet, men har lyckats ta död på den på bara en vecka.. Någon som vet hur den ska skötas?

Hanna och mönster alltså. Hon är så fantastiskt duktig och inspirerande på så många sätt, denna kvinna. snart kommer hennes bok också! Ser så mycket fram emot att bläddra i den.

Ännu mer loppis. Anemoner ❤

En morgon var jag tvungen att fånga det mjuka ljuset utanför mitt fönster.

Och en helgfrukost med barnen. Hembakat bröd i min nya brödkorg och marmelad i burken.

En introvert dag på stan. Såg att kepsen från Carin Wester finns på Rea.

Solen sken in så fint här. Förstår ni att våren är på väg? Känns helt magiskt just nu, att ha hela våren och sommaren framför oss. Snart kommer allt att blomma och när syrénerna är som finast fyller jag 40 år med blandade känslor.

Mina dagar just nu spenderar jag mest hemma i köket i mjuka kläder. Mina favoritbyxor just nu kommer från Carin Wester/Åhléns och är mjukisar i glittrigt silver, hittade dem på rean.

Om dagarna varierar jag skrivuppgifter med photoshop och körkortsteori. Känner mig så stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i körkortet. Har alltid sett mig själv som en person med körkort, har alltid trott att jag skulle älska att köra bil, älska friheten. Och ändå har jag aldrig varit i närheten av att börja genomföra det. Tror att rädslan varit mitt största hinder och det är den kampen jag för varje dag med mig själv. Att övervinna min ängslan.

Artilleriet the Kitchen, alltid inspirerande.

Snödroppar på promenaden.

Och vårkappa och sol i ansiktet. Har du lyssnat på Billgren Woods senaste avsnitt om kvinnligt åldrande? Försöker verkligen själv ta vara på och tycka om att vara där jag är. Men påminns emellanåt om ålder, det ojämna och orättvisa mellan kvinnor och mäns åldrande. Men älskar att bli äldre mentalt. Allt jag lärt mig genom att leva, möta, öppna upp, stanna kvar, lämna. Skulle aldrig vilja vara utan mina erfarenheter, även dom smärtsamma.

En god pizza på Barabicu efter ett känslosamt möte. Ett avslut på något. Tur att jag har vänner som Sofia som fångar upp efteråt.

Nu ska jag vrida upp en peppig låt och dammsuga barnens rum, sen ut i vårsolen.

Önskar dig en fin helg.

 

 

2 reaktioner till “Lately genom mobilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s