Om dagarna

  Här sitter jag om dagarna. Skriver, dricker avsvalnat kaffe och svävar iväg i en del grubbel mellan orden. Det finns något som tagit upp en stor del av mig den senaste tiden. Jag skulle kunna skriva en roman om känslan, perspektiven, om insikter och försöka närma mig allt det jag inte förstår. Men just nu vore det fel av mig att dela med mig något alls av den processen och jag får istället svårt för att leverera något vettigt här. Ingenting känns riktigt viktigt så länge den muren står emellan.

När jag inte sitter här är jag oftast ute på en lång promenad med hög musik eller podcast i lurarna. Försöker styra upp körskola eller bara landa mjukt med barnen nära.

Sången som spelas mest hos mig just nu är den här med Janis Joplin

Önskar oss en fin söndag nu

En reaktion till “Om dagarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s