Vårens första dag

Häromdagen bad jag er om era bästa låtar att springa till, eller bara möta våren med, och lovade att dela en lista med alla bidrag! Här är den. En så härligt mix av gammalt och nytt. Första låten är mitt bidrag. Älskar desperationen i den, och blir peppad oavsett om jag känner mig glad eller arg innan. Fin fredag nu!

En reaktion till “Vårens första dag

  1. Asså ”Dick in the air” med Peaches måste ju va klockren att springa till. Den får alltid mig att känna mig cool och stark i alla fall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s