Helgblommorna

Varannan fredag lämnar jag mina barn, och varannan fredag hämtar jag dem. När vår helg tillsammans börjar går vi nästan alltid och köper blommor för att fira att det är fredag och tiden vi har framför oss. Barnen får välja varsin snittblomma och jag kompletterar. Han väljer nästan alltid den största svulstigaste rosen, och hon lite olika från gång till gång. Igår föll hon för den rosa rosen och han för den vita, och jag la till en rosa anemon i buketten som från början bestod av enbart ranunkel. Älskar att mixa oss samman så här.

Hoppas du har en fin helg där du är

4 reaktioner till “Helgblommorna

  1. Sån fin idé – dels att låta barnens idéer få ta plats, dels för att göra/köpa nytt och inte bara samma gamla favoriter. Ska nog anamma det med min dotter – nästa gång får hon välja blomma!

    1. Jaa jag tycker detta är så mysigt att göra med dem, och det får mig att tänka lite utanför boxen också 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s