Musik till Dig

Min vecka fylldes av olika inlämningar inom både foto och text, inskrivning på körskola och två körlektioner, och ett nästan maniskt städflow. Så bloggen fick pausa lite. Du som känner mig vet hur energilös jag har varit det senaste året och det är svårt att beskriva i ord hur det känns när energin kommer tillbaka, att äntligen vara hon som tar sig framåt och får saker gjorda igen. Ska skriva mer om allt det här, om hur jag sorterat både inom och utanför mig själv på sistone. Har så mycket som jag vill dela, ska bara låta orden ta form först.

Idag har jag gjort en lista till dig med musik som spelas hos mig.

Vrid upp och njut ❤

6 reaktioner till “Musik till Dig

      1. Tack. Roligt att du tyckte om den. Försöker ibland göra en månadslista utifrån vädret och hur det påverkar mig.

  1. åh vad roligt att du delar med dig av din lista! Tack snälla ❤ En del igenkänning och lite nytt. Ska lyssna imorgon när jag pluggar

  2. Hej, har precis hittat er och undrar över den låga vita hyllan du har i vardagsrummet. Var är är den köpt? Hoppas att det är ok att jag frågar. Helena på Hisingen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s