På sistone genom mobilen

Tänkte att vi kunde kolla på lite bilder från mobilen igen. En blandning av instagrambilder, stories och från min fotomapp. Bilden ovan tog jag i fredags när lillasysters skrivbord precis hade levererats. Jag hittade det på Tradera och vann budgivningen som landade på ynka 140:-, sen betalade jag 200:- för att få det hemkört från grannstaden. Så snäll man och snäll deal, älskar snälla människor. Lillasyster var så uppspelt och pirrig över att äntligen få ett nytt (gammalt) skrivbord) och jag hade lovat henne att ställa dit lite saker innan hon kom hem från skolan. Så glad och nöjd hon blev!

Såg en film på filmfestivalen som var så brutalt sorglig, kände mig så omskakad efteråt, fysiskt och mentalt, resten av dagen och hade svårt att riktigt ta tag i någonting. Tänkte jag skulle göra ett eget inlägg om filmerna jag såg på festivalen, skulle ni gilla det?

Samma dag gick över till Tant blomma och köpte vallmo och Ranunkel för att få tillbaka lite energi. Den gula blomman är ju så fin men minns inte namnet på den.

Jag hämtade också ut ett pressutskick som innehöll två nya produkter från Emma S. Jag använder redan ganska många produkter i hennes serie och extra fint med tillskott en sådan trött och urlakad dag.

Café kultur, mitt andra hem just nu. Det ligger inte många meter från mitt hem, men är så otroligt bra för min koncentration att byta miljö och att vara någon annanstans än hemma. Här sitter jag och skriver och lär mig photoshop från grunden, sippar på kaffe och tjuvlyssnar på folk i pauserna.

En fredag gick jag och min syster till Gazette och drack Aperol och firade hennes födelsedag. Så härligt med sådana eftermiddagar, när det fortfarande är ljust ute och man har bockat av allt som ska göras och kan börja helgen tidigt med någon man tycker om.

Dagens frukost. Scones, granatäpple, kiwi, marmelad och kaffe, typ.

En kväll i pyjamas med Netflix, lördagsgodis och ett glas vitt, från en vinkel som jag nog inte brukar visa.

Igår spenderade vi förmiddagen på folkuniversitet där jag anmält barnen till en filmkurs. Så roligt att se hur de tar in och lär sig av proffsiga människor. Själv satt jag i entrén och drack kaffe, kollade på all härlig konst och tjuvlyssnade på barnen som sprang runt och utförde olika uppdrag.

Hon älskar sina hängselbyxor och använder dem nästan varje dag. Jag är också väldigt förtjust i dem så mig gör det inget. Bordet fick mig att tänka på Jackson Pollock och jag fick ett enormt sug att gå hem och måla. Stort, färglatt och expressionistiskt.

När jag och pappan hade separerat så köpte jag ett armband som jag länge hade önskat mig. En ros i roséguld och en länk med min och barnens månadsstenar, från Mokkasin. Tyckte så himla mycket om dessa armband som betydde något alldeles speciellt. Men plötsligt var de borta utan att jag visste var eller när jag hade tappat dem. Förra veckan när jag var inne i ett städflow, hittade jag en väska långt inne i en garderob. Tänkte lägga den i loppissäcken men skulle bara känna efter så det inte låg något skräp kvar i den… och titta där, vilken skatt jag hittade! Så himla glad över det.

Nästan varje vecka tar jag en promenad förbi Patinaverket. Han har så mycket fint där. I denna bild funderar jag både över lampfoten och tavlan. Vasen till vänster i blått är också så himla fin, en gammal Rörstrand. Vi får se om något får flytta hem till mig.

Hoppas du har en fin söndag nu och att den nya veckan blir som du vill.

4 reaktioner till “På sistone genom mobilen

  1. Många fina inlägg/foton! Många likes å beror nog på att du och jag verka gillar ganska mycket samma saker/har liknande behov 🙂

    Nyligen börjat använda en av Emma S produkter – enzym-peelen och gillar den. Har du fler favoriter ur hennes serie så får du gärna tipsa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s