Lately genom mobilen

Tänkte att vi kollar på vad som fångats med min mobil på sistone. Vi börjar med en helgfrukost som du vet att jag älskar. Nybakat bröd, färsk frukt och mycket kaffe.

En så vacker port av torkade blommor och gräs runt ingången till Blomrum.

På tulpanens dag köpte jag med mig ett vackert fång från Bunches.

En kväll förra veckan gick jag till Författarcentrum Västs programsläpp. Jila Mossaed läste ur sin senaste diktsamling Vad jag saknades här. Sen lyssnade vi till Ida Gudmundssons vackra sång innan hon och jag gick vidare till folkteatern för att lyssna på Nino Ramsby.

Där satte vi oss längst fram på trappan och sögs rakt in i en helt magisk stund av skratt, innerlighet och njutning, för att sedan fortsätta med egna intima samtal om kärlek och livets brokighet. En sådan sorts kväll som jag älskar.

En dag när storebror var sjuk gjorde vi detta till lunch enligt hans önskemål.

En kaffe med mamma och prat om viktiga saker i livet.

Burr… ett dopp i havet i början av januari. Fick tipset av en följare att bada med ullsockor på. Det ska jag testa nästa gång då det blev så sjukt kallt om fötterna efteråt.

Hade en av mina barndomsvänner med mig och hon svepte in mig och värmde mig efteråt.

Tre tjocka tröjor under jackan, hett kaffe och vetelängd från franska bageriet sen.

Haha, blir så full i skratt när jag tänker på den här kommentaren. Gullunge.

Hon i basker. Love it!

Och äntligen kom snön.

Och titta. Ett av mina mål med 2019 är att ta körkort. Innan 40 helst… Nu är allt fixat så det bara är att sätta igång. Här och här kan du läsa om mina andra mål.

Här är veckans filmer som jag ska se på filmfestivalen.

Och här hemma rensar jag ut. Bland annat denna fina poncho från emma & malena. Följ @nannakerstin_shop om du vill, eller min vanliga instagram @nannakerstin

Nu ska jag gå in i Marie Kondos värld och se om hon kan hjälpa mig med köket.

Ha en fin tisdag nu ❤

4 reaktioner till “Lately genom mobilen

  1. Här är en till som va ovanligt sen med att ta körkort. Först ointresserad, flyttade hemifrån = ingen att köra med och sen va jag plötsligt 30… Bara bestämde mig då för att nu ska det göras och det gick på några månader när jag väl gav mig hän. Bland det bösta jag gjort. Lycka till med ditt!

    1. Åh vilken pepp att höra! Jag är nog för första gången i mitt liv sugen på att ge mig in i detta. Har läänge velat ha körkort men aldrig velat prioritera det i varken tid eller pengar, men NU!

  2. heja dig med körkort, det är aldrig för sent! är 39 år och började övningsköra i somras efter att ha velat ha körkort länge men tyckt att det både var motigt att sätta sig i skolbänken igen och dessutom är det hiskeligt dyrt (har ingen att övningsköra med). tog en evighet att lära sig växla och kämpar på i stockholms värsta rusningstrafik, men nu är jag sååå nära körkort. det är så koolt att lära sig något helt nytt! lycka till! ❤

    1. Tusen tack! Samma här! 39 och inte direkt någon att köra med. Ska försöka ta en intensivkurs i mars så att jag kommer en bra bit på en gång. Tror det krävs för att jag ska bli motiverad. Att harva med något då och då i flera år är intern grej, ger liksom upp innan jag börjat. Men nu kör vi!! Heja oss! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s