Onsdag och vad ska jag göra med våren?

Igår var en sådan kaotisk PMS-dag då varenda tanke körde ihop sig i hjärnan, och jag lyckades inte alls får ur mig orden så som jag ville. En sak som jag verkligen lärt mig med åren är att ingen känsla är statisk, det är bara att härda ut och plötsligt känns det bättre. Jag försöker alltid att påminna mig om det när rullgardinen dras ner framför ögonen. Tid gör underverk, liksom att våga vara nära sig själv.

Funderade över om jag behövde en semla eller kanske träffa någon. Kom fram till att jag ville vara ensam men att jag nog skulle må lite bättre av en bukett ranunkler. I blomsteraffären bestämde jag mig tillslut för att köpa en mer hållbar växt, så jag fick med mig en jasmin i kruka i stället.

Tog sedan ett långt och hett bad med en bubbelbit från Lush, skrev mitt inlägg om Veckans kultur och bäddade sedan mer mig och kollade om de två första avsnitten av Sex education på Netflix. Efter det kände jag mig faktiskt mycket mer ok, och idag har den värsta vågen dragit förbi.

En byxdress från Monki, via Tradera. Tror jag  fantiserade om sommaren just när jag budade… Tycker den är så himla fin och har hållit utkik efter just denna ett bra tag.

Häromdagen kom ett paket på posten från min systers man. Se så fint han har tecknat av mig! Ska hitta en fin ram och sätta upp den i köket tänker jag.

Titta in på Mattias Wirfs instagram, han är så himla duktig med pennan. Detaljerna. Allt.

Skrynklig blus, vårlängtan och hårspännet som jag gav till mig själv i julklapp. Tycker så mycket om det. Fann det hos Krickelin från början och köpte sedan på Vallgatan 12. 

Fint, eller hur? Det är ofta små detaljer som gör det.

Nu ska jag packa ihop dator och ta mig över gatan till Kafé kultur och skriva på min första skoluppgift om tanke och språk. För vet du… jag ska ägna våren åt att plugga! Det handlar om att skriva och lära mig mer om digital bildbearbetning och där emellan ska jag låta blogg och frilansjobb ta större plats igen. Så glad över detta beslut och eftersom allt just nu sker på distans kan jag själv välja hur jag lägger upp det. Få tid att återhämta mig så som jag behöver.

Nu börjar en ny resa, hoppas ni vill följa med mig på den ❤

13 reaktioner till “Onsdag och vad ska jag göra med våren?

  1. Så fint med plugg!
    Jag blir så glad av att gå in här. Glad av att läsa hur du skapar ditt liv utifrån Dig. Det är livgivande.

  2. Oj vad kul med plugg! Sneglar själv på olika utbildningar inom ungefär det området. Ska bli spännande att hänga med lite på din resa.

    Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s