Från veckan

I kameran har bilder samlats från veckan med någon slags ostrukturerad plan för olika blogginlägg. Fast egentligen är ju jag typen som älskar när det spretar och får gärna handla om lite allt möjligt på en och samma gång. Stannade upp häromdagen och blickade ut över dimman och vattnet, precis innan mörkret föll. Alltid så vackert och fridfullt utanför.

Lördagens frukost med barnen. Nybakat bröd, blodapelsin, bananglass, ägg och starkaste kaffet i kannan. Kanske lite extra skakig och nära intill efter en allergisk reaktion kvällen innan.

Får ofta frågor om tavlan som min pappa fick med sig från Frankrike tidigt 70-tal, en konstutställning med Maurice de Vlaminck. Kollade runt lite och hittade en del fina art prints på ebay som jag själv nog ska titta närmare på.

I julklapp önskade hon sig en basker. Jag letade överallt men kunde inte hitta någon fin i barnstorlek utan broderier eller annat, men så kom jag att tänka på Göteborgsbaserade Blaou. som jag följer på instagram och kolla! Där hittade jag den alldeles perfekta.

Det var så mycket vår i luften när vi gick ut på förmiddagen. Längt!

Storebror fångade oss med kameran. Alltid nyfiken, alltid på g. Och tips! Jag köpte kabelstickad krage till båda barnen på babyavdelningen till superpris. Mjuk fleece på insidan och perfekt på ett skolbarn ju.

Sånt här blir jag lycklig av. När jag tittar på mina barm önskar jag ofta att jag fick vara liten igen. Göra allt från början. Börja om.

Och mina senaste secondhandköp som jag skulle visa, allt köpt på Tradera. Låga Dr Martens köpta för hälften av vad ett par nya kostar. Ett par Stan Smith med gulddetaljer för en dryg hundring och en Rodebjer tröja i perfekt röd färg för några hundra bara. Mitt absolut bästa tips är att tänka igenom dina köp innan och bevaka på Tradera. Förr eller senare kommer du att hitta det, eller något liknande, kanske ännu finare, men till bättre pris för både dig och miljön.

Nu tar vi en långsam söndag med legobygge och naturhistoriska. Ha det fint där du är.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s