Fredag och juligt inför helgen

Jag fick lite tid för återhämtning. Ny luft i mitt system och jag gör så gott jag kan för att ge mig själv vad jag behöver. Förutom kreativitet, tystnad och tid att landa i mellanrummen så försöker jag trycka i mig själv allt det där som sägs vara nyttigt. Som grönkål, ingefära och citron i mängder. Jag smörjer, badar länge i rosenolja, går långa promenader och skriver upp allt viktigt för att slippa hålla det i huvudet.

Idag ska jag äntligen hämta mina barn. Jag vill att dom ska mötas av värme och kreativitet i vårt hem. I helgen tänker jag att vi ska göra franskarameller och hänga upp virkade snöstjärnor i fönstret. Enklaste och finaste julpyntet just nu är barr, älskar att sprida ut det lite överallt i lägenheten. I helgen har min vän Lisa på växtverket julmarknad. Tänker att vi ska ta oss dit för att skaffa hem mer barr att klä in vår takkrona med, köpa hem snittamaryllis och kanske någon julklapp.

Så vackert med torkad rosépeppar. Fick mina från Kajsa på Artandflora. Och du, julinspiration får du i Billgren Woods senaste podd om Advent. Blev så himla sugen på att testa typ allt…

Och med posten kom en tidig julklapp från mina vänner som driver Vintagefabriken. Så fin gåva så där på fredagen… Innehållet får ni se en annan dag.

Jag går också och funderar över ett viktigt inlägg, det bränner lite inombords att få skriva om det. Snart, snart, min vän.

Nu önskar jag dig en fin och varm helg först och främst.

8 reaktioner till “Fredag och juligt inför helgen

    1. Åh, jag hittade dem i en gammal låda här. Tror det är min mormor eller barnens gammelfarmor som virkat…

  1. Å vilket fint inlägg känns varmt och kreativt just som du önskar att erat hem ska vara. Både bilderna och texten utstrålar det och jag ser framemot att se erat julpynt! Ditt inlägg skänkte mitt stressade hjärta lugn ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s