Snart jul…

Idag när jag gick hem genom en mörk stad med julbelysning, och barnen i varsin hand, började jag tänka på julen. Inte så långt kvar till December nu och jag tycker verkligen att det är en väldigt mysig tid på många sätt. Samtidigt förenat med så många andra känslor, du vet, att inte kunna vara med i barnens julmagi alla dagar tex… I år är det min tur att fira julafton utan dem och det svider inombords. Försöker tänka att julen är vad vi gör den till, alla dagar, från nu och fram tills nästa år. Inte en specifik dag då allt ska hända.

Här kommer ett svep av förra årets bilder runt December. Bilden ovanför är kanske min mest gillade instagrambild någonsin, från när vi firade advent med Minna, högg en gran och snön vräkte ner. Resten av bilderna är en blandning av Luciafika hemma hos @sofiagatan, julförberedelser hemma hos oss och ett jobb för Grandpa som jag och annacate gjorde tillsammans.

Från och med nu kan jag varmt rekommendera dig att baka mjuk pepparkaka, vira in dig i ullfilt och fastna i långa samtal med någon nära. Klicka hem den absolut vackraste julstjärnan Snöblomma, sprida ut amaryllis och tallkvistar i hela hemmet och leta julpynt på loppis. Det finaste finner du där, men det visste du säkert redan?

Fin helg nu. Mina små ligger och sover och jag ska strax krypa ner, nära intill.

4 reaktioner till “Snart jul…

  1. Ett förslag är att fira Vintersolstånd med dina små och skapa nya egna traditioner för mys och vintermagi så …kanske det svider lite-lite mindre i ditt hjärta under själva julen…/Molly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s